i2c_Search_Icon

    David Jones Food Hall
    Bondi Junction

    David Jones set out to revolutionise their food offering and completely re-imagine the way customers shop for and experience food with the newly designed food hall at the Bondi Junction store.
    LOCATION

    Gadigal Country | Bondi Junction, NSW

    CLIENT

    David Jones

    YEAR

    2017

    SECTOR

    retail, interiors

    STATUS

    Complete

    IMAGE BANNER BLOCK_David_Jones_Bondi_Junction

    David Jones engaged Landini Associates revolutionise their food offering and completely re-imagine the way customers shop for and experience food at their Bondi Junction store Food Hall.

     

    3UP MEDIA BLOCK B_David_Jones_Junction.1
    3UP MEDIA BLOCK C_David_Jones_Junction.1
    3UP MEDIA BLOCK C_David_Jones_Junction.1
    MEDIA Block LANDSCAPE A_David_Jones

    The new space includes a mini market with five in-store dining areas serving 240 people with everything from fresh meats, seafood, fruit and veg, a bakery, wines and a private dining room for 10.

    i2C was engaged by David Jones to assist with the documentation and delivery for their new food hall at their Bondi Junction store.

    Having received a developed design from Landini Associates, the challenge for i2C was to adapt the documentation to suit the building envelope, local standards and building regulations whilst maintaining the concept design integrity.

    Assisting in the delivery of a great customer experience and high quality documentation for this new destination flagship offer.

    IMAGE BANNER BLOCK B_David_Jones_Bondi_Junction
    David Jones Food Hall Elizabeth St
    David Jones Food Hall Elizabeth Street

    Entrenched history dating back to 1838, the modern adaptation of this iconic department store’s food hall located on the lower ground of David Jones Elizabeth Street is revived into a gourmet marketplace of “old meets new”, bringing the finest craftsmanship in modern interior detailing to life.

    The Italian Fresh Mercato
    The Italian Fresh Mercato

    i2C’s Interiors Studio was approached by the owner of Griffith Central to create a concept for a bespoke supermarket in their centre. The existing 2500m² IGA had vacated the tenancy and left behind a blank canvas to work from.